Salgs- og handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Handel på webshoppen

Nedenstående salgs- og handelsbetingelser er gældende ved al handel på www.keepitsimplestupid.dk. Ved handel på hjemmesiden bekræfter du at have læst og accepteret salgs- og handelsbetingelserne. Du bedes derfor læse betingelserne grundigt, inden du foretager et køb. Fravigelser fra dette aftalegrundlag er kun gyldige, såfremt KISS keep.it.simple.stupid. skriftligt har meddelt accept heraf.

Adresse

KISS keep.it.simple.stupid. ApS
Carl Jacobsens Vej 20, 2.
2500 Valby
Danmark
CVR-nr.: 38670026

E-mail: webshop@keepitsimplestupid.dk
Telefonnummer: +45 40616319

Bestilling

Aftalegrundlag ved bestilling

Når du handler på www.keepitsimplestupid.dk kan du indgå en aftale på følgende sprog:

 • Engelsk
 • Dansk

 

Bestillinger kan kun gennemføres via hjemmesiden. Ved bestilling af en vare på www.keepitsimplestupid.dk vil du modtage en kvittering for dit køb på både din skærm og via e-mail. Kvitteringen er en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. Efter vores ordregodkendelse vil du modtage endnu en e-mail med en ordrebekræftelse og en faktura. Efter modtagelsen af denne, er ordren bindende.

I tilfælde af fejl ifm. din bestilling er du velkommen til at kontakte os på webshop@keepitsimplestupid.dk

Betaling

Betaling med betalingskort

Betalinger på www.keepitsimplestupid.dk kan foretages med betalingskort eller via PayPal.

Betalinger i webshoppen kan foretages med følgende betalingskort:

 • Dankort og Visa/Dankort
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • JCB

 

Betaling med privatkort udstedt inden for EØS (Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde) er gratis.

Betaling med firmakort og privatkort udstedt uden for EØS (Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde) vil blive pålagt et gebyr. Gebyret beregnes ud fra købssummen og det valgte betalingskort. Du vil ved alle betalinger få oplyst gebyrbeløbet, inden du godkender det totale beløb for købet.

Nedenstående oplyste satser er vejledende og kan således fraviges:

 • Køb med danskudstedte firmakort pålægges et gebyr på ca. 1,5% af købsbeløbet
 • Køb med udenlandsk udstedte firmakort, og privatkort udstedt uden for EØS, pålægges et gebyr på ca. 2,9-3,75% af købsbeløbet

 

Beløbet på dit betalingskort hæves først, når varen afsendes fra lager.

Behandling af kortoplysninger

Når du handler på www.keepitsimplestupid.dk behandles kortoplysningerne af Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationens regler.

Alle betalingsoplysninger behandles fortroligt. Der gemmes ingen oplysninger om betalingen, efter den er gennemført. Alle betalingsoplysninger på www.keepitsimplestupid.dk bliver krypteret mellem din computer og PBS (pengeinstitutternes betalingsservice) med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at KISS keep.it.simple.stupid. ApS eller tredjepart ikke kan aflæse dine betalingsoplysninger. Det er derfor helt sikkert at handle i vores webshop.

Betalinger via PayPal

Du kan enten logge ind som gæst eller oprette en konto via e-mailadresse samt adgangskode for at betale en ordre. Når du er oprettet, stilles du om til betaling i PayPal.

 • Køb i DKK (danske kroner) er gratis, uanset om du bruger din saldo eller et tilknyttet kort
 • Gebyrer ved køb pålægges altid KISS. keep.it.simple.stupid. ApS
 • Køb pålægges udelukkende et gebyr, hvis det indebærer en valutaveksling

 

Betaling bliver trukket fra din konto ved indgåelse af købet.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Det gælder både for betalinger med betalingskort og via PayPal. Samtlige omkostninger for bestillingen fremgår inden købet afsluttes – herunder eventuelle kortgebyrer og fragtomkostninger.

Priser

Alle priser på produkter og fragtomkostninger på www.keepitsimplestupid.dk er som udgangspunkt angivet i DKK (på dansk) og Euro (på engelsk) og er inklusiv 25% moms. Denne bliver automatisk pålagt priserne i webshoppen.

www.keepitsimplestupid.dk tilbyder, at køber kan vælge at betale i følgende valuta: DKK, SEK, NOK, Euro, GPD og USD.

Ved betaling i anden valuta end dansk, omregnes valuta ud fra dansk valutakurs på købstidspunktet.

Ved salg til ikke-EU lande, fratrækkes momsen automatisk inden godkendelse af købet i webshoppen.

Levering

Fragtfri levering

KISS keep.it.simple.stupid. leverer fragtfrit med omdeling* i hele Danmark – samt til en lang række lande inden for Europa:

 • Belgien
 • Danmark
 • Finland* (bemærk – uden omdeling)
 • Frankrig
 • Holland
 • Italien
 • Luxembourg
 • Polen
 • Slovakiet
 • Slovenien
 • Spanien
 • Storbritannien
 • Sverige
 • Tjekkiet
 • Tyskland
 • Ungarn
 • Østrig
Levering ved betaling

Mod fragtgebyr tilbyder vi levering til en lang række lande både i og uden for Europa.
Den samlede liste over lande, som vi tilbyder at levere til, kan ses ved check-out i webshoppen eller under afsnittet “Levering” under FAQs.

Til lande, hvor www.keepitsimplestupid.dk ikke tilbyder fri fragt, betaler køber samtlige leverings- og fragtomkostninger – samt eventuelt told og afgifter forbundet med købet.

Fragtprisen afhænger af destination, vægt og volumen og pålægges købssummen inkl. moms ved køb inden for EU og ekskl. moms ved køb uden for EU. Fragtprisen vil fremgå særskilt under købsprocessen.

Distributører

Med mindre andet er aftalt særskilt mellem køber og www.keepitsimplestupid.dk, er det KISS keep.it.simple.stupid., som vælger distributør til den af køber oplyste leveringsadresse.

KISS keep.it.simple.stupid. benytter følgende distributører inden for Europa:

 • Postnord (Danmark)
 • GLS Express (Tyskland)
 • Schenker (Sverige)
 • Bring (Finland)
 • DHL Weltpaket (Belgien, Frankrig, Holland, Italien, Luxembourg, Polen, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn, Østrig)
 • UPS Economy (øvrige lande i Europa)

 

KISS keep.it.simple.stupid. benytter følgende distributører uden for Europa:

 • UPS Economy
Leveringsbetingelser

Levering sker i samarbejde med vores distributionspartner Dansk e-Logistik. Alle varer afsendes fra Dansk e-Logistiks lager som enten pakkepost eller med kurér. Forsendelsesmetoden afhænger af produktets størrelse og den valgte destination. Ved afsendelse fra lager modtager du pr. e-mail et track and trace, der gør det muligt for dig at følge forsendelsen af din vare.

Proceduren omkring distribution kan være forskellig fra en distributør til en anden. Er din pakke forsøgt leveret – og er du ikke hjemme – vil distributøren normalt kontakte dig (via post, SMS, opringning etc.) med information om, i hvilken pakkeshop dine varer evt. kan afhentes – eller for at træffe en ny aftale om levering. Det er også muligt, at fragtfirmaet kontakter dig forud for leveringen for at træffe en nærmere aftale om dato og tidspunkt.

Som udgangspunkt dækker fragtprisen kun levering til kantsten. Det kan derfor være en god idé at tjekke, hvordan din distributør kan være dig behjælpelig med at få store møbler bragt indenfor. Hvis du ikke er hjemme på det formodede leveringstidspunkt, er det ligeledes en god idé at kontakte distributøren, så I kan træffe nærmere aftale om leveringsstedet (eksempelvis i din carport eller hos en nabo). Bemærk, at en sådan aftale altid vil være på eget ansvar.

Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til distributøren med det samme. KISS keep.it.simple.stupid. er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Så snart køber har modtaget varen, anses den som leveret. Køber overtager risikoen for produktet ved leveringen.

Kontakt venligst webshop@keepitsimplestupid.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende levering.

Leveringstid

Bestillinger modtaget på hverdage før kl. 12.00 (dansk tid) afsendes som udgangspunkt fra lager samme dag. Afgives ordrer efter kl. 12.00 (dansk tid) – eller i weekender – afsendes varen fra lager førstkommende arbejdsdag.

Afhængig af destinationen, vil levering normalt ske inden for følgende antal arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.

      • I Danmark – 1 dag (dag-til-dag)
      • Uden for Danmark – 2-8 dage

Fortrydelsesret

Hvor længe kan jeg fortryde mit køb?

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb ved at sende os en e-mail på webshop@keepitsimplestupid.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ved fortrydelse af dit køb beder vi dig downloade, printe og udfylde vores returseddel og sende den tilbage med varen.

Du kan downloade retursedlen på følgende link: Returseddel

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering ved fortrydelse af køb

Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse – og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse til vores lager.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større varer som sofaer, spiseborde, lænestole etc.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Såfremt KISS keep.it.simple.stupid. sælger varer, der specialfremstilles eller tilpasses individuelt efter købers behov, vil fortrydelsesretten kun gælde, indtil fremstillingen/tilpasningen af varen er påbegyndt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, dersom håndteringen afviger fra den, som er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Du kan med andre ord afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købesummen.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle dine udgifter – herunder evt. leveringsomkostninger i forbindelse med købet (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end den billigste standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale for returforsendelsen, med mindre andet er aftalt.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dansk e-Logistik
Att.: KISS keep.it.simple.stupid.
Heeringvej 25, Dalby
4690 Haslev
Danmark

I returpakken skal vedlægges den udfyldte returseddel samt kopi af dokumentation for køb af varen.

Bemærk venligst, at returnering sker på købers eget ansvar – det er køber, der bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til returnering er sket til vores lager. Sørg derfor altid for at få et tracking nr. på din returforsendelse/pakke.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt venligst webshop@keepitsimplestupid.dk inden returnering.

Reklamationsret

Hvor længe kan jeg reklamere over mit køb?

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.keepitsimplestupid.dk har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere over mit køb?

Du skal fremsætte din reklamation inden for ”rimelig tid” efter konstatering af manglen ved varen. Gør du det inden for 2 måneder, efter manglen er konstateret, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, og du skal huske at få en kvittering for forsendelsen til brug for tilbagebetalingen.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Dansk e-Logistik
Att.: KISS keep.it.simple.stupid.
Heeringvej 25, Dalby
4690 Haslev
Danmark

I forbindelse med reklamationer beder vi dig downloade, printe og udfylde vores returseddel. Her bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Du kan downloade retursedlen på følgende link: Returseddel

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt venligst webshop@keepitsimplestupid.dk, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en reklamation.

Persondatapolitik

Oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KISS keep.it.simple.stupid. ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er bekendt med, hvilke oplysninger, det drejer sig om og til hvilket formål.

Oplysninger afgivet til www.keepitsimplestupid.dk videregives eller sælges aldrig til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Er du oprettet som bruger, gemmer vi de informationer, du har indtastet (navn, adresse, e-mail og telefonnummer) og bruger kun oplysningerne for at kunne effektuere din ordre.

De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af din ordre, anvendes ene og alene i forhold til opkrævning, betaling og forsendelse af din vare.

Direktørerne for KISS keep.it.simple.stupid. ApS, Mirja Larsen og Lars Steiner Nymand, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.keepitsimplestupid.dk er direktør Mirja Larsen.

Som registreret hos KISS keep.it.simple.stupid. ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: webshop@keepitsimplestupid.dk

Klageadgang

Hvordan klager jeg?

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, skal du rette henvendelse til os på webshop@keepitsimplestupid.dk eller på tlf. +45 40616319 (mandag – fredag kl. 09-16).

Hvis det ikke lykkes os at nå frem til en løsning, og såfremt betingelserne herfor er opfyldt, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Danmark
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du indgive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Indgiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: webshop@keepitsimplestupid.dk

Lovgrundlag

Dansk ret

Tvister eller juridiske spørgsmål i forbindelse med anvendelsen af www.keepitsimplestupid.dk og oplysninger heri er underlagt dansk ret.

Ophavsret og varemærker

Oplysninger om ophavsret

Alt indhold på www.keepitsimplestupid.dk – tekst, grafik, logoer, ikoner, fotografier, videoer og software – tilhører KISS keep.it.simple.stupid. ApS eller eventuelle underleverandører. Indholdet er beskyttet gennem dansk lov såvel som af internationale regler på området. Der må ikke udtrækkes og/eller genbruges dele af websitets indhold uden forudgående skriftligt samtykke fra KISS keep.it.simple.stupid. ApS, med undtagelse af indhold hentet fra afsnittet “Presserum” på KISS presseside.

På KISS presseside er du velkommen til, uden forudgående aftale, at downloade og bruge det anviste materiale under afsnittet “Presserum” til formål, der er relevant for KISS keep.it.simple.stupid. Indholdet på siden er tilsigtet mediebrug og kan frit benyttes til redaktionelle formål på tryk såvel som online, såsom reklamer, brochurer, websider og pressemateriale.

Alle billeder og logoer, som kan downloades på pressesiden under afsnittet “Presserum”, er ejet af KISS keep.it.simple.stupid. ApS. og er beskyttet af ophavsrettigheder. Billeder fra afsnittet “Presserum” må ikke redigeres eller anvendes uden at kreditere KISS keep.it.simple.stupid.

Generelle forbehold

Forbehold ved salg

Vi tager forbehold for tastefejl, afvigende farvegengivelser på billeder af produkter, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører og Force Majeure.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men giver selvfølgelig besked, hvis en vare er udsolgt, straks efter at vi har modtaget din ordre.

Cookies

Anvendelse af cookies

www.keepitsimplestupid.dk anvender cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indholdet på siden.

Google Analytics

www.keepitsimplestupid.dk deler oplysninger med nedenstående tredjeparter: Google Analytics

Vi anvender Google Analytics til at analysere brugen af websitet, bl.a. for at indsamle oplysninger om besøgendes brug af vores website – hvordan, hvor ofte og hvor længe en besøgende er på siden.

Google Analytics generer statistikker og andre informationer om websitebrug ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores website, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af websitet. Informationen indsamles udelukkende med det formål at kunne optimere www.keepitsimplestupid.dk. Dataene indsamles anonymt, og bruges altså ikke til andre formål end at optimere websitet og dets funktionalitet.

Google gemmer og anvender den indsamlede information. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer ved at rydde din browserhistorik. De fleste browsere tillader dig at blokere samtlige cookies. Dog er der nogle få browsere, som kun tillader afvisning af tredjeparts cookies.

Henvisninger til tredjeparter

www.keepitsimplestupid.dk indeholder links, der henviser til tredjeparters hjemmesider – Facebook, Instagram og Pinterest. Når du trykker på disse links, forlader du www.keepitsimplestupid.dk, og disse tredjeparter vil være ansvarlige for de oplysninger, der indsamles via cookies.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.02.2018

Opdaterer…
 • Ingen varer i kurven.