Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

Lad os holde kontakten!

Vi deler meget gerne vores KISS designunivers med dig, om du er blogger, stylist, presse eller bare vild med design som vi er!

Så har du spørgsmål til køb af vores produkter, brug for hjælp eller bare en god idé, så skriv os en mail eller ring. Vi er nemlig rigtig glade for udfordringer og elsker indspark til vores design. Det er jo dig, vi designer møblerne til. Og vi tror på, at vores produkter bliver endnu bedre, når du er med og deler dine idéer og hverdagsbehov med os.

Følg os på de sociale medier og bliv opdateret på vores seneste nyheder eller kontakt os direkte på telefon eller mail mirja@keepitsimplestupid.dk.

Webshop og generelle forespørgsler

Vi har samlet en række af de mest almindelige spørgsmål under vores FAQs. Hvis ikke du finder det svar du søger, er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail på webshop@keepitsimplestupid.dk

Vi lover at besvare din henvendelse, så hurtigt vi kan!

Presse og medier

Har du brug for information, adgang til billeder, forespørgsler til pressemateriale, eller ønsker du at låne produkter, er du meget velkommen til at kigge i vores billedearkiv på vores presseside eller til at kontakte os på telefon eller mail press@keepitsimplestupid.dk

Praktiske informationer

KISS keep.it.simple.stupid. ApS
Carl Jacobsens Vej 20, 2.
2500 Valby
Danmark
CVR-nr.: 38670026

Telefonnummer: +45 40616319
Vi er åbne for henvendelser mandag – fredag kl. 09-16

Sådan kontakter du os

    Opdaterer…
    • Ingen varer i kurven.